Alpha 2019

De Alpha is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar meer. Bijvoorbeeld, je bent niet met het geloof opgevoed en je bent er nieuwsgierig naar. Of, je bent er wel mee opgevoed – je gaat zelfs geregeld naar de kerk, maar eigenlijk heb je heel veel twijfels en vragen waar je nooit zo over praat of je bent (relatief) nieuw in de gemeenschap en wilt graag nieuwe mensen ontmoeten en goede gesprekken hebben.

De Alpha brengt een nieuwe ervaring, ontmoeting, lekker eten, stilgezet worden en kan een nieuw begin zijn! Op de Alpha kan vrijblijvend kennis worden gemaakt met het christelijk geloof en/ biedt een hele goede mogelijkheid om de stoflagen die zich rond (jo)uw geloof hebben opgehoopt eraf te blazen en de grote vragen van het leven (opnieuw) aan te gaan.

Alle Alpha-avonden kenmerken zich door gezelligheid en een ontspannen, open sfeer waarbij er respect is voor iedereen. Extra leuk kan zijn om de Alpha samen te doen met een vriend(in), kennis of buurvrouw/buurman! Hebt u belangstelling, wilt u meer weten, of weet je gewoon al: ik doe mee? – kom dan naar de eerste bijeenkomst.

Het Alpha startevent is op donderdagavond 24 januari 2019
Locatie: CGKV de Boskapel, Graafseweg 276
Aanvang: 19.00 uur
Thema: Is er meer?

We beginnen met een maaltijd

We komen waarschijnlijk bij elkaar donderdagavond en bij het Alpha concept hoort ook één event op zaterdag. Hieronder  een overzicht van de data (naar verwachting).

Datum Focus
31 januari AVOND 1 Wie is Jezus?
7 februari AVOND 2 Waarom stierf Jezus?
14 februari LET OP: voorjaarsvakantie
21 februari AVOND 3- Hoe kan ik geloven?
28 februari AVOND 4 Bidden, waarom en hoe?
7 maart AVOND 5 Bijbel lezen, waarom en hoe?
9 maart ALPHA ZATERDAG
14 maart AVOND 6 Hoe leidt God ons?
21 maart AVOND 7 Hoe zit het met het kwade & geneest God vandaag de dag nog?
29 maart AVOND 8 Hoe zit het met de kerk?
4 april AVOND 9 Optie evaluatie & feestelijke afsluiting

 

Mail als u/je wilt opgeven, op de hoogte wilt blijven of een vraag hebt naar: alpha@cgkv-nijmegen.nl Ook als u/je twijfelt of er even goed over door wilt praten, bel/mail gerust!

Kom ook in contact via onze Facebook voor filmpjes/blogs/foto’s/inspiratie/updates, of neem een kijkje op onze website.

Tot bij de Alpha!