Kindercreche

Op zondag tijdens de diensten is er crèche voor kinderen. De crèche vind u in zaal 4. De kinderen kunnen hier vanaf 9:20 uur terecht. U wordt verzocht de kinderen na afloop van de dienst direct weer op te halen, voordat u zelf aan de koffie/thee gaat.

De kinderen kunnen zich vermaken met vele soorten speelgoed. Er is speelgoed en een glijbaan, en bij mooi weer gaan we de tuin in.

Als een kind nog niet uit een gewone beker kan drinken, is het de bedoeling dat ouders hun kind drinken meegeven in een fles/tuitbeker. Wilt u wel de naam van uw kind op de beker zetten! Ook als u een tasje met luiers etc. meegeeft, graag even de naam daarop vermelden.

Als u als ouder uw kind naar de crèche brengt, kunt u een van de oppassers aanspreken over het verloop van het crèchegebeuren. Zij zullen u graag van dienst zijn. Voor informatie en ‘spelregels’ kunt u ook terecht bij de coördinatoren.

Ouders die hun kind regelmatig naar de crèche brengen, worden geacht mee te draaien in het oppasrooster (2 à 3 keer per halfjaar). Jongeren kunnen vanaf ca. 11 jaar (groep 7/8) meehelpen in de crèche. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden bij de coördinatoren.