Vanaf volgende week zijn er weer pianorecitals in de Boskapel. Er zijn 6 avonden (22, 23, 24, 29, 30 en 31 juli) en er komen 7 pianisten. Op één avond (donderdag 30 juli) spelen twee jonge Nederlandse pianisten vierhanden muziek (voor de mensen met een goed geheugen: o.a. de sonate van Francis Poulenc die Jelle en ik ooit op een muziekavond ten gehore hebben gebracht). Bent u Beethoven-fan? Op de eerste avond speelt Clara Strobel 3 Beethoven sonates. Als u geen keus kunt maken is de simpelste oplossing: U komt op alle avonden (u bent heus niet de enige die dat doet!). En dat helpt altijd: de toegang is gratis, er is alleen een deurcollecte aan het eind waarvan de opbrengst voor de pianist is.

Komt u met velen? U weet dat ik dit in de overtuiging doe, dat de muziek een Godsgeschenk is, waarvan we veel te weinig gebruik maken.

Maar…. Wilt u zich wel opgeven, want we moeten het aantal bezoekers eventueel beperken, want er mogen niet meer dan 100 aanwezigen zijn met in achtneming van de Corona maatregelen.

Graag opgeven via E-mail (Jan.vanEgmond.kf@gmail.com) of whatsapp (0623340881) En aangeven welke avond(en), met hoeveel huisgenoten (mogen naast elkaar zitten) u komt.