De diensten vanuit de Boskapel

Beluisteren via kerkdienstgemist.nl en zoek naar CGKV Nijmegen of via deze link.

Hieronder kunt u luisteren naar de diensten als in de kerk ook verbinding wordt gemaakt. Dit gebeurt ongeveer een kwartier voor aanvang van de dienst.

Hoe werkt het mee luisteren via de pc?

In de kerk staat een computer die de is aangesloten op een geluidsinstallatie. De dienst wordt via de computer in mp3-formaat omgezet en daarna via het internet verzonden. Ook voor gemeenteleden zonder computer is het mogelijk om mee te luisteren. Dit kan via een speciaal kastje, deze kunt aanvragen bij de diaconie.

Toegang besloten uitzendingen

Heeft u in het verleden al een keer toegang verkregen tot onze besloten uitzendingen dan zijn de onderstaande stappen niet meer nodig. U staat geregistreerd als lid van de gemeente en kunt u meeluisteren ook wanneer deze besloten zijn.

Er zijn twee stappen die u moet ondernemen om toegang te hebben tot onze besloten uitzendingen.

1. Registratie bij Kerkdienstgemist
Ga naar de website www.kerkdienstgemist.nl en klik op ‘Gebruiker registreren’. In het volgende formulier kunt u uzelf gratis registreren. Na registratie krijgt u een email van Kerkdienstgemist als bevestiging. In deze mail staat instructies om uw account te registreren.

2. Verzoek toegang besloten uitzendingen
Ga naar onze kerk op kerkdienstgemist.nl of klik op deze link:
Kerkdienstgemist – CGKv Nijmegen
Zoek bij de ‘Opnames’ onderaan de pagina naar de uitzending ‘Gemeentevergadering’ op 4 juli 2018. U ziet bij deze opname een slotje staan. Klik op deze uitzending.

U ziet dan staan ‘De opname is privé alleen voor leden Inloggen’ Klik op inloggen en gebruik uw inloggegevens die u hebt aangemaakt bij 1.

Vervolgens gaat u terug naar de opname ‘Gemeentevergadering’, u klikt op deze dan ziet u staan ‘Deze opname is privé

[uw mailadres] heeft geen toegang [Vraag toegang]’
Klik op [Vraag toegang] U krijgt een Toegangsverzoek formulier te zien die u kunt versturen.
De beheerder krijgt dan gelijk bericht en zal deze als u lid bent van de gemeente zo snel mogelijk goedkeuren. Na goedkeuring blijft u toegang houden voor toekomstige besloten uitzendingen van de CGKv te Nijmegen.