vrijmarkt

Woensdag 27 april 2016

Op 27 april is het Koningsdag. Traditioneel is dit de dag van vrijmarkten waarin alle vrijbuiters van onze mooie stad op zoek gaan naar leuke spullen voor een interessante prijs. Wij van de CMA, willen de Koningsmarkt graag ook benutten om spullen die nog over zijn van ‘Rondje om de kerk- buurtbraderie rond de Boskapel’ te verkopen.

De opbrengst is voor Move@Heseveld (Move = nieuwe naam van Athletes in Action beweging in Nijmegen) en de Kerstlichtjestocht! Beide projecten kunnen ieder dubbeltje goed gebruiken!

Wil je helpen met het verplaatsen van spullen of bij een kleedje zitten?

 

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden een uurtje bij de kleedjes te zitten of willen helpen met het verplaatsen van spullen en alles ‘installeren’ in De Goffert. Verzamelen hiervoor is rond 7:30 bij de Boskapel. Onze buren van de Driestroom gaan met ons mee en gaan vlakbij ons ook leuke spulletjes verkopen. Alle hulp, al is het kort, is welkom.

Als je toch al van plan was om naar de Goffert te gaan, loop dan gezellig mee! Je kunt ook om 11:00 naar de Boskapel komen om samen met bewoners van Driestroom en CGKV naar de Goffert te lopen. Bij de Boskapel is meer dan genoeg parkeerruimte, het is gezellig en eenmaal aangekomen in de Goffert ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

Als je zelf geen tijd hebt om te gaan, maar wel iets moois hebt wat je namens de kerk wil laten verkopen, kan je deze spullen zelf naar de Goffert brengen!

 

Commissie Missionaire Activiteiten

Meld je aan via: cma.cgkv@gmail.com

Of spreek aan Frank de Feijter, Marieke Roskam en Jetske van der Velden

Onze missie is: vanuit Jezus ruimhartige liefde bijdragen aan de Nijmeegse samenleving