P1010716

Het boekje is binnen. U kunt het vinden in de hal van de kerk!

Er is een hoop nieuws te vertellen vanuit de organisatie van het gemeenteproject. Zo zijn onder andere de data voor het tweede deel van het project bekend en is er nieuws over een praiseavond voorafgaand aan het project.

 

Instructieavond wijkkringen

Net als tijdens het vorige gemeenteproject zullen we ook dit jaar het thema verwerken in de wijkkring. Graag nodigen we de wijkcoördinatoren of de gespreksleiders uit voor een instructieavond. Tijdens deze avond hopen we jullie te inspireren om van de gespreksavonden tijdens het project een succes te maken. Deze avond zal plaatsvinden op woensdag 14 oktober om 20.00u.

 Data 2e deel gemeenteproject

Het feest van genade is een 40 dagen durend project. Wij hebben ervoor gekozen om dit op te delen. Een eerste deel in oktober/november en het tweede deel in januari/februari 2016. De eerste zondag van het tweede deel valt op 17 januari, we sluiten het volledige project Feest van Genade af op 7 februari. Noteer deze data vast in uw agenda. Ook de drie weken tussen 17 januari en 7 februari staan in het teken van het gemeenteproject.

Hieronder een overzichtje van de data:

Datum Activiteit Tijdstip
15 oktober Inspiratieavond gespreksleider wijkkring in de boskapel 20.00u
25 oktober 1e zondag gemeenteproject Feest van Genade
3 weken Dagelijks lezen uit dagboekje, verwerken in wijkkring, inspireren en opbouwen op zondag.
14 november Slotdag 1e deel gemeenteproject. Hou de namiddag en de avond vrij
15 november Laatste zondag 1e deel
17 januari Start 2e deel gemeenteproject